Freestyle. Video's - 19 oktober 2020   14:56 Stale Sandbech doet indoorhal Snø aan in Oslo en mixed zomer en winter in één dag

Door:

Van wakesurfen tot snowboarden en dat alles in één dag én ook nog eens in Oslo. Stale Sandbech heeft niet stilgezeten en zeker die meters op z’n snowboard zijn fijn om naar te kijken!

We hadden wel een beetje een idee dat het zou kunnen, ook al is het Noorse Oslo niet meteen de eerste plek waar we voor zoiets aan denken. Zo zie je maar weer: de locals weten het altijd beter! Daar valt Stale Sandbech ook onder en ook al is deze StaleLIFE wederom zonder Gimbal God… Je kunt ‘m er goed bij hebben.

Natuurlijk, met Spencer is het niveau van de video’s gewoon een stuk beter. Gaan we daar nu echt over zeiken? Nee toch? Nee.

Nee. Dat doen we niet.

Maar we hebben het net wel even aangestipt. Dus stiekem deden we het wel.

Mmm. Nouja. Het is niet anders. Gelukkig zijn de benen van Stale Sandbech nog niet roestig en kan er naar hartenlust gesnowboard worden. En gewakesurfd natuurlijk!

We weten natuurlijk niet hoe het er aan toe gaat als de camera niet draait, maar als we zo even naar de video kijken gaat het dus wel prima met Stale Sandbech. Ondertussen heeft hij ook nog eens z’n eigen relatie met Oakley naar een hoger niveau weten te tillen aangezien je voortaan ook Stale Sandbech z’n Oakley kleding kan kopen. Daarover later meer, voor nu is het tijd dat je even naar de onderstaande beelden kijkt waarin Stale z’n snowboard meters laat maken. En dus ook in het water ligt.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle