Video's - 4 januari 2019   18:34 Stale Sandbech dropt moddervette recap van 2018

Door:

Dus lang verhaal kort: dat is dik vijf minuten aan heerlijke actie van Stale Sandbech!

Want tja, zeg je Stale Sandbech dan zeg je leipe beelden, right? Dat dachten wij ook en deze edit van hieronder maakt dat helemaal waar. Buiten dat, voor Stale Sandbech is het jaar 2018 ook een drukke geweest en dat zorgde er weer voor dat we genoeg te bekijken hadden via StaleLIFE!

Kijk, de azijnzeikers zullen nu zeggen dat het ‘m allemaal aan komt waaien, maar dat is natuurlijk niet het geval. Sure, hij maakt een hoop mee en het werkt uiteraard in z’n voordeel dat Gimbal God ‘m op de hielen zit met een camera, maar vergeet niet dat Stale Sandbech een atleet is van wereld top. Dus alle tricks die hij ‘even’ uit z’n mouw schudt zijn ook niet ‘even’ gedaan.

Maar goed, nu snel door met de edit want je bek gaat sowieso open vallen. Gimbal God heeft zich zo te zien weer lekker uitgeleefd en dat zorgt ervoor dat je dalijk ‘Holy shiiiiiiit!’ gaat zeggen tegen je scherm.

Of iets in die trant. No bullshit. En stel nou dat je dat niet doet, dan eh… Ja, dan weten wij het eerlijk gezegd ook niet meer. Wellicht is het dan tijd om wat andere money shots van Stale Sandbech te gaan bekijken? We zijn even ontregeld op ‘t moment. Alleen de gedachte al dat je dit geen vette edit vindt doet ons al bijna de tranen in onze ogen springen.

Anyway, genoeg geouwehoerd, check ‘m hieronder en voor 2019 gaat het duo waarschijnlijk gezellig door met waar ze gebleven waren. Waarvoor dank, Stale Sandbech & Gimbal God.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's