Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

StaleLIFE
Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #19

Gepost op

“Alweer een vlog van Stale Sandbech’s StaleLIFE?” Yes, en blij dat we er mee zijn! Het nieuwe jaar is namelijk ook voor Stale Sandbech begonnen en daar horen uiteraard goede voornemens bij. Welke dat zijn en of de Noorse snowboarder ze überhaupt heeft laten we over aan de nieuwste aflevering van StaleLIFE, kijken dus!

Eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Ja, we kunnen je wel gaan vertellen wat er allemaal voorbij gaat komen, maar dan hoef je het hele avontuur van Stale Sandbech natuurlijk niet meer te zien. Okay, bij nader inzien is dat een beetje overdreven, want wij kunnen met geen mogelijkheid die verse beelden in tekst gieten, maar je snapt wel een beetje wat we bedoelen. Toch? TOCH?

Mooi. Wat we je overigens wel gewoon kunnen vertellen is dat het Zwitserse Laax een mooie plek was voor Stale Sandbech, maar Absolut Park riep blijkbaar nog iets harder en dus werden de spullen weer ingepakt en werd koers gezet richting Flachauwinkl. Maar goed, hoe kom je daar? Stale Sandbech had wel een idee en belde een ‘uber’, die later gewoon Halldor Helgason bleek te heten!

Dat zijn nog eens de chauffeurs die je graag tegen zou willen komen en daar bleef het niet bij want Halldor was gezellig met z’n camper op pad. Oftewel: genoeg plek voor de hele familie én ook nog eens meteen een mooi avontuur. Lang verhaal kort: je moet gewoon weer even deze nieuwe aflevering van StaleLIFE gaan bekijken want dertig keer opdrukken wanneer je iets vergeet? Dat is wel een mooi voornemen.

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer