Video's - 17 januari 2018   12:07 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #20

Door:

Wat doe je wanneer het park dicht is, maar je wel onderaan het resort al helemaal ready staat te wachten om te gaan snowboarden? Dan ga je natuurlijk andere dingen verzinnen en er een weddenschap aan hangen! Dat is dan ook wat Stale Sandbech heeft gedaan toen hij in Flachauwinkl was en daarmee starten we de nieuwste StaleLIFE!

Eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

We zullen meteen maar even vertellen wat er op je staat te wachten, want Stale Sandbech gaat slalommen. Wait, Stale Sandbech die gaat slalommen?! Tja, je moet iets wanneer je de keuze hebt tussen terug keren en weer in je appartement gaan zitten of toch nog een beetje op je board staan. Right?

Gelukkig voor Stale zorgde het ervoor dat hij z’n board niet hoefde te waxen, want dat moest degene doen die het meest traag naar beneden zou komen. Concurrenten voor de wedstrijd waren dit keer Sven Thorgren (die voor het eerst sinds z’n operatie weer op een snowboard stond), Grams en Glen, waarna we snel doorschakelen naar de volgende dag. Die ziet er stukken beter uit en dat komt niet alleen omdat we Silje Norendal voorbij zien komen voor de camera.

Ook het weer heeft zich aangepast en moeder natuur was de heren goed gezind, waardoor Stale en Sven meerdere runs konden gaan doen in Absolut Park! Dat heeft, zoals je ondertussen al wel van ze mag verwachten, voor heerlijke beelden gezorgd, en ook al ging het bij Spenny soms niet helemaal zoals hij het wilde… Het resultaat mag er zijn! Op het einde gaan Sven en Stale nog even een wedstrijd houden wie er het meest badass z’n tricks kan uitvoeren, waardoor het weer een fijne aflevering is om naar te kijken. Oh, en zoals je ziet is dit Part 1 van Absolut Park, Part 2 komt er as soon as possible aan!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's