Video's - 28 april 2018   17:17 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #36

Door:

StaleLIFE laat z’n gezicht weer zien en wel door de lente in LAAX te vieren!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Lente in LAAX, kan het beter worden dan dat? LAAX is überhaupt al een plek waar je een meer dan prima tijd kunt beleven wanneer je wintersporter bent, laat staan wanneer het lente is. Want eh, iets met meer uren zon die op je kop kunnen staan te shinen?

Juistum, mede daarom! We zeiden het in de vorige StaleLIFE al: “Want het is dalijk feest en wel op 6 april in LAAX waar het RK1 feest plaats gaat vinden. Hoe dat allemaal verder in elkaar zit weten we niet en we wachten het dus ook maar gewoon rustig af, want Stale Sandbech is er sowieso met z’n camera.” En laat zes april nou al zijn geweest!

Het werd dus tijd om dat RK1 feest door het dak te laten gaan en daar moest Stale Sandbech bij zijn. Want tja, De koning laat ook z’n gezicht zien tijdens Koningsdag. Right?

Okay, misschien een bijzondere vergelijking maar je snapt wat we bedoelen. Stale is namelijk lekker bezig geweest in het park van LAAX, om in de avond tussen het feestgedruis zijn dansmoves te kunnen showen. De dag erna werd het natuurlijk wel even wat lastiger om de nodige shots aan elkaar te knopen, maar goed… Je kunt niet alles hebben als pro snowboarder toch!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's