Video's - 14 mei 2018   12:14 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #39 & #40

Door:

Twee Stale Sandbech vlogs in één artikel?! Oh jazeker, en dat komt wel door één reden!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Of nouja, het komt door wel meerdere factoren die meespelen in deze keuze, maar de belangrijkste is toch wel dat Stale Sandbech de eerste aflevering van dit artikel het even in z’n eentje moet runnen. Dat is uiteraard niet iets waardoor we helemaal chaos, terror en complete paniek krijgen, maar je ziet het wel terug in de vlog.

Waar Spenny overigens is wisten we niet, tot het moment dat er een andere vlog binnen notime het internet op kwam stormen. Toen was Spenny er namelijk wel weer en zo konden we weer op pad met het geniale duo! Want zeg nou zelf… StaleLIFE zonder Spenny is niet écht StaleLIFE, right?

Ook al zijn de actieshots die we hierboven hebben gezien ook wel erg lekker om naar te kijken hoor! Maar goed, nu dus snel door naar de andere aflevering van StaleLIFE waar hij even is toegewezen op een rental auto. Why, you ask? Nou, omdat een van z’n vrienden ‘m had geleend en in een auto ongeluk terecht is gekomen.

Tja, ook dat gebeurt en we moeten je er wel even bij vertellen dat hetgeen wat je hieronder gaat zien bar weinig snowboard actie is. Wat het dan wel is? Art baby, muziek studio rondleiding en dit zijn maar een paar dingen van alles wat je gaat zien. Snel maar even doorklikken dus.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's