Video's - 28 september 2017   9:55 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #4

Door:

Het op dit moment nog steeds in Nieuw Zeeland zitten heeft zo z’n voordelen, maar wanneer moeder natuur je storm, slecht weer en nog meer storm toebedeelt kan je er helaas niet heel erg veel mee. Of je moet net zoals Stale Sandbech gewoon klaar zijn met dat wachten en toch de lift pakken! Dit, The Anything Game en meer na de klik in de nieuwste StaleLIFE!

Eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Yup, de tijden van binnen zitten en door Instagram, Facebook en Snapchat heen scrollen waren voor Stale Sandbech voorbij. Dit kwam niet omdat hij alles in z’n feed had gezien, maar wel omdat hij er gewoon helemaal gestoord van werd dat hij niet kon gaan snowboarden. En dat terwijl hij wel enorm graag wilde gaan snowboarden!

Daarom besloten Stale Sandbech en consorten maar om toch de lift te pakken en te zien waar het schip zou gaan stranden. Want ook al is het allemaal bar en boos zijn wat betreft het weer en het zicht, Stale Sandbech & Oystein Braten laten zich er niet door weerhouden. Gelukkig is het zicht in de hele aflevering van stormboarding slecht te noemen, want er waren ook mooie dagen in Cardrona! Dit alles in combinatie met de start van Jossi Wells Invitational 2017, waar je overigens hieronder nog geen beelden van gaat zien, maakt dat je ‘m wel even moet hebben gezien.

Buiten dat, het is Stale Sandbech met Oystein Braten én ze gaan ook nog eens grote mensen duck hunt gaan spelen én er wordt een hoop afgestunt in het park. Kijken dus!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's