Video's - 11 juni 2018   14:58 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #45 & #46

Door:

Van het in het water liggen tot snowboarden op gletsjers en van werken aan z’n nieuwe project tot het kijken van een MMA wedstrijd. Stale Sandbech verveelt zich allerminst, dus ben je klaar voor StaleLIFE?

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Stomme vraag, je bent altijd klaar voor StaleLIFE van Stale Sandbech aangezien de Noorse snowboarder een held is. Voor Stale is de periode aangebroken dat hij wat gas terug neemt aangezien de wedstrijden niet meer verreden hoeven te worden, ook al merk je daar weinig van. Je merkt er weinig van dat hij wat gas terug neemt bedoelen we trouwens he. Wel is het zo dat hij nu tijd voor andere dingen heeft, zoals het naar een wedstrijd gaan die Monster Energy voor ‘m geregeld heeft en ook het skateboarden laat Stale Sandbech niet koud.

Dat gezegd hebbende pakken we meteen maar door met de tekst dat bij Stale Sandbech de liefde voor snowboarden dermate hoog ligt dat hij eigenlijk gewoon geen dag zonder kan. Dat is goed om te merken en in onderstaande vlog gaat hij dan ook vanuit Londen meteen door naar Oslo. Hier bindt hij niet z’n snowboard weer onder hoor, maar wel in Fonna. Wat op 39 uur fietsen ten westen van Oslo ligt. Ja, dat is wel een eindje fietsen inderdaad, maar als je daar bent dan kan je net zoals Stale wel meteen de eerste gletsjer sessie van het seizoen inluiden!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's