Video's - 13 oktober 2017   16:09 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #5

Door:

Iemand een idee hoe je een fles wijn met kurk open maakt zonder een kurkentrekker? Wat je antwoord ook is, in de nieuwste StaleLIFE krijg je in ieder geval te zien hoe het NIET moet. Verder is Stale Sandbech een week in Zwitserland geweest en daar werd uiteraard genoeg beleefd. En gesnowboard natuurlijk, check ‘m dus heuul snel na de klik!

Eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Voordat je door scrolt moeten we je even een vraag van huishoudelijke aard stellen. Want we gaan er in dit geval even voor het gemak vanuit dat iedereen wel eens wat vergeet, maar is het wel eens bij je voorgekomen dat je ergens je laptop hebt laten liggen en dat je ‘m dus compleet vergeten bent?

Nee? Nou, zo’n idee hadden wij namelijk ook, maar blijkbaar gebeurt het nog wel eens. Zo ook bij Spencer in de nieuwste StaleLIFE, die blijkbaar z’n laptop in een vliegtuig heeft laten liggen. Maar… Hoe dan!?

Want je vergeet toch niet zomaar even je laptop? In wat voor haast of gemoedstoestand moet je dan in vredesnaam wel niet zijn vertrokken? We weten in ieder geval wel hoe wij zouden reageren, en om je een idee te geven: een hartverzakking terwijl het zweet je tot de naad loopt zou er niets bij zijn.

Maar goed, drie dagen (!) moest er dus gewacht worden op de laptop en Stale Sandbech was er niet erg over te spreken. Temeer ook omdat Spencer nog wel eens wat wilt vergeten. Daarom besloot hij dat, wanneer Spencer ‘t nog eens vergeet, hij een eikelpiercing moet nemen. Wait, what?

Yup, dus kijk maar gewoon even deze aflevering van StaleLIFE in Corvatsch want hij is weer goud. Oh, en die truc met die wijnfles zou gewoon moeten werken, maar dan moet je wel wat rustiger tegen een muur aan slaan.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's