Video's - 13 september 2018   10:56 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #52

Door:

Stale Sandbech is diep in de sneeuw gedoken en dat betekent maar één ding: een heerlijke StaleLIFE!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Faceshots, diepe poeder, park shots en verder nóg meer heerlijke beelden. Alles komt voorbij en wij zijn zo blij als het maar zijn kan. Why, you ask?

Nou omdat, zoals je hierboven wel hebt gelezen, Stale Sandbech Perisher onveilig heeft gemaakt en als dat al niet reden genoeg is dan hebben we er nog eentje: is de plek waar het voor Stale Sandbech weer écht mag gaan beginnen. Sure, de vorige aflevering was hij er ook al, maar het voelt gewoon een beetje alsof we nu pas écht beginnen. Snap je? Ja? Mooi! Want zo voelen we ons dus.

Verder krijgen we nog een aantal atleten op ons bord die ook in Australië te vinden waren en dan hebben we het niet over de minste van het stel. Zo komt de Belgische held Sebbe de Buck voorbij, maar ook Marcus Kleveland en Mons Roisland laten van zich horen. Én, Rene Rinnekangas, die blijkbaar ook nog eens wat ander talent heeft.

Rene Rinnekangas blijkt namelijk in een band te zitten en daar krijgen we ook nog even een voorproefje van. In ieder geval, wat ze bijvoorbeeld door de speakers heen jagen wanneer je na het zoeken op Katfish op play klikt.

Zo, weet je dat ook meteen weer. Trouwens zie je wel meer atleten voorbij komen, maar die laten we even in het midden want anders weet je alles al. En dat willen we je niet aan doen. Check dus snel de nieuwe StaleLIFE en laat ons weten wat je er van vond!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's