Video's - 17 september 2018   19:56 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #53

Door:

Stale Sandbech is wederom het internet opgekomen en wel met een fijne edit uit Nieuw-Zeeland!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Maar eh, hij zat toch in Australië? Yup, daar is niets aan gelogen, maar op het moment van schrijven zit hij dus in Nieuw-Zeeland en zoals je dalijk hieronder kunt zien heeft hij het er prima naar z’n zin. Ergens niet zo heel gek natuurlijk, een snowboarder die het naar z’n zin heeft in de sneeuw, maar gelukkig voor jou en mij scheelt dat wel weer in het beeldmateriaal. Een lachende Stale Sandbech is altijd beter dan een verdrietige Stale Sandbech, right?

Daarom. Plus, in Cardrona Alpine Resort is de winter lekker bezig en dat showen ze maar al te graag. Voor Stale Sandbech de uitgelezen kans om hier gebruik van te maken, ook al moet hij wel rete vroeg z’n nest uit. Gelukkig voor de Noorse snowboarder is het niet voor niets, want Stale Sandbech mag mee omhoog voor een zonsopgang shoot en uiteraard mocht GimbalGod mee voor de nodige bewegende beelden.

Dus om even een lang verhaal kort te maken: de beelden van hieronder zijn wel echt heerlijk te noemen! Heeft het vanaf dit moment dan ook nut om nog te beginnen over de andere minuten? Waarin Stale Sandbech bijvoorbeeld, i dont know, wat vrienden tegenkomt zoals Sage Kotsenburg en dat ze door het park heen knallen als een malle? Nee? Je bent al aan het kijken? Okay… Cool. Cool. Cool…

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's