Video's - 22 oktober 2018   19:18 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #54

Door:

Stale Sandbech is met StaleLIFE in Saas Fee en uiteraard was hij niet alleen! Dus lang verhaal kort? Boomshakalaka!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Ja we know, Stale Sandbech had hiervoor even wat shots online gezet, maar we zijn er nu weer met de echte StaleLIFE afleveringen en wel meteen in het mooie Saas Fee! Waar hij grandioos hard op z’n bek is gepleurd tijdens een rail trick, maar dat komt dalijk.

Vandaar trouwens die boomshakalaka uit de intro, maar goed. Nogmaals: dat komt dalijk. Dan wordt alles duidelijk. Anyway, het duo is dus in het Zwitserse dorp aangekomen waar je niet met de auto rond mag banjeren en dus werd alles per skateboard gedaan. Richting de gondel naar de gletsjer natuurlijk. Hier werd het park even goed on der handen genomen, maar ook het dorp werd in de late uurtjes aangedaan.

Uiteraard is dit alles gefilmd door Gimbal God en Stale Sandbech had voor hem een speciaal bedankje. Nouja, het was meer een ‘bedankje’ aangezien het niet expres was gedaan, maar toch torpedeerde Stale Sandbech Gimbal God bij het landen!

Ja, dat is wel beeldmateriaal wat je even moet zien. Want het gaat dus soms ook nog wel eens een beetje fout. Of net goed natuurlijk. Verder vindt het duo een nieuw teamlid en zien we Rene Rinnekangas voorbij komen. Check ‘m dus snel!

 

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's