Video's - 5 november 2018   20:55 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #55 & #56

Door:

Twee StaleLIFE afleveringen in één? Oh jazeker, en wel met een heel goede reden dus maak je maar klaar voor twee maal zoveel actie en klik snel door!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

En de reden zullen we je meteen maar even vertellen, aangezien beide afleveringen over Saas Fee gaan! Yup, Stale Sandbech is met StaleLIFE nog steeds in het Zwitserse dorp waar je niet met de auto doorheen mag crossen en hier was hij uiteraard voor Stomping Grounds. Op de gletsjer werden de schansen door het duo op heerlijk niveau aangedaan en als je je nu afvraagt “hoe krijg je in vredesnaam twee afleveringen gevuld?!” dan moet je het gewoon maar even over je heen laten gaan.

Want dan weet je dat je niets had willen missen van beide afleveringen. Sebbe de Buck komt hier namelijk ook nog eens voorbij en Rene Rinnekangas maakt eveneens secondes vol bij StaleLIFE. Om maar even een voorbeeld te noemen he, want er zit nog meer in het vat van Stale Sandbech en Gimbal God.

Ook al zal je geen sterk verhaal te horen gaan krijgen over de opwarming van de aarde of andere fratsen waar je geen zak aan hebt. Snowboard actie, dat wil je zien en dat krijg je voor je neus. Slinger ‘m dus maar snel aan en ga dan snel door naar nummer zesenvijftig want ook die heeft genoeg te bieden.

#55:

#56:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's