Video's - 15 januari 2019   6:57 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #60

Door:

Stale Sandbech is op het moment van spreken in Laax en zo krijgen we een video uit Laax!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

“Eh, wat? Word je een beetje gestoord van die hoeveelheid sneeuw in Obertauern toevallig?” Mwah, maybe? We zullen het niet compleet ontkennen, ook al klopt bovenstaande tekst wel degelijk.

We starten namelijk in Laax, maar we gaan wel even terug in de tijd.

Kijk, op het moment van spreken zit hij dus ook in Laax voor de LAAX OPEN, maar in de video is het nog niet eens oud en nieuw geweest. Snapte? Mooi! Het seizoen is namelijk nu toch echt begonnen voor Stale Sandbech en hij weet niet voor hoelang hij weg gaat zijn. April? Mei? Wie zal het zeggen, maar er zijn mooie momenten op komst!

Dat is een ding wat zeker is en daar worden we weer vrolijk van. Overigens is de eerste training van LAAX OPEN al gecanceld vanwege teveel sneeuwval, maar dat is dus nu nog niet het geval. Zonneschijn en dergelijke is het geval in deze StaleLIFE en hij is weer voorbij voordat je er erg in hebt. Kort maar krachtig, zo kunnen we ‘m het beste omschrijven zullen we maar even zeggen.

In Laax wordt nu dikke poeder gereden, dus je kunt al wel raden hoe de volgende StaleLIFE van Stale Sandbech eruit gaat zien. POW POW POW madafa… Ja, dat inderdaad.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's