Video's - 23 januari 2019   14:16 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #61

Door:

LAAX OPEN is verreden en dus was het wachten op een avontuur van Stale Sandbech. Die is er ook gekomen en hij doet in de nieuwe StaleLIFE zelfs nog een give away!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

En LAAX OPEN 2019 was natuurlijk wel een wedstrijd van formaat, waardoor je bijna een kwartier aan beeldmateriaal voor je neus krijgt. Van Stale Sandbech, voor jou. Is dat lief of is dat lief?

Nouja, lief is niet het goede woord, maar geniaal is wellicht degene die we beter hadden kunnen gebruiken. Hoe dan ook, we starten bij LAAX OPEN 2019 uiteraard met kwalificeren en dat ging Stale Sandbech prima af. Zo goed dat er meteen even genoten mocht gaan worden van andere sneeuw.

Poedersneeuw wel te verstaan! Daarom doken Gimbal God, Baden en Sandbech de speeltuin in die LAAX te bieden heeft en dat in combinatie met een heerlijke blauwe lucht op de achtergrond maakt dat deze StaleLIFE weer erg lekker is. En dan te bedenken dat we pas halverwege zijn he, dan heb je gewoon nog een dikke zes minuten te gaan!

Lekker lekker lekker, we houden van StaleLIFE. Period. En het is nu dus wachten op de actie die uit Aspen gaat komen voor X Games, maar dat zal wel goed komen. En ja, dat kunnen we best zonder twijfel zeggen want het is gewoon een gouden duo!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's