Video's - 5 februari 2019   14:24 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #63

Door:

Het heeft even geduurd voordat Stale Sandbech met een StaleLIFE over X Games Aspen 2019 is gekomen, maar dan heb je ook wat!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

En wanneer je alle dagen van X Games Aspen 2019 hebt gekeken dan weet je ook wel een beetje hoe deze StaleLIFE gaat aflopen. Want in dat geval weet je al dat het niet de wedstrijd voor Stale Sandbech zou gaan worden.

Oh, je wist het nog niet? Mmm, naja dan eh… Spoiler alert?

Nee? Te laat? Okay, pindakaas helaas dan maar. Dan had je maar wat vaker op Snowchamps moeten kijken want dan wist je in ieder geval waar het allemaal over ging. Hoe dan ook, dit keer krijg je geen StaleLIFE voor je neus, maar wel StaleCAM. En dit dus vanwege het feit dat Stale Sandbech de finales niet wist te halen.

Kijk het is natuurlijk wel ronduit klote om Stale Sandbech niet terug te zien in de finales, maar ze hebben er wel meteen een mooie draai aan weten te geven. Stale dacht zelf dat het kwam omdat LAAX OPEN zo lekker ging en ze daar volle bak poeder hebben gereden, wij denken dat het gewoon pech is. Welke het ook is geworden, nu volgen we dit keer Rene Rinnekangas met Stale Sandbech achter de camera!

Uiteindelijk krijgen we toch weer een klein kwartier aan beelden voor onze neus en serieus: StaleLIFE rocks.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's