Video's - 17 februari 2019   9:24 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #64

Door:

What are you doing? “Stupid shit. Trying to get likes on instagram so I feel better about myself?”

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Yes, het wordt zo’n aflevering! Op het moment van schrijven is Gimbal God nog even z’n sociale leven op een rijtje aan het zetten andere dingen aan het doen en dus is het nog maar eens Stale Sandbech die er met de handy cam vandoor gaat. Maakt dat het een StaleLIFE van minder kwaliteit? Mwuah. Qua beeld natuurlijk wel, maar Stale Sandbech is zelf ook wel creatief genoeg om er iets mee te doen.

Zo zien we ‘m van het dak van het Monster Energy huis snowboarden, maakt hij met Rene Rinnekangas iets unieks van een doodnormale straat en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Dat doen we niet, want anders is er geen ster meer te bekijken als je hieronder op play klikt. En dat willen we natuurlijk niet! Of… Juist als we erover praten wil jij sneller de nieuwste aflevering van Stale Sandbech z’n leven aanklikken. Mmm, we geven eerlijk toe; de twijfel slaat hier nu even toe wat we moeten doen.

Anyway, al met al? Maak je dus maar op voor geniale shots, maar die tegelijkertijd wel vet random en iets van mindere kwaliteit zijn. En je krijgt de ruis er gratis bij trouwens. Maar goed, boeiend. Er is weer een nieuwe StaleLIFE en die moet bekeken worden!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's