Video's - 26 maart 2019   13:16 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #69

Door:

De StaleLIFE afleveringen volgen elkaar vlot op, maar dat heeft een reden en die luidt Spring Battle in Absolut Park!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Oh yeah, Stale Sandbech is weer terug in Flachau en wel voor Spring Battle. En we weten niet of alles nog een beetje goed in je geheugen opgeslagen is maar eh… Vorig jaar ging het allemaal niet zo soepel als dat Stale Sandbech voor ogen had.

Het lukte uiteindelijk wel hoor, daar niet van, maar dat had nog wel even wat voeten in de aarde. Maarja, het is ook niet niets natuurlijk, een run neerzetten waardoor je even de hoogste trede van het podium op mag klimmen!

Gelukkig is Stale Sandbech lekker bezig dit seizoen en zeker na z’n avontuur bij Oakley Week in Whistler kan het niet anders of z’n neus staat de goede kant op. Helaas moeten we wel afscheid nemen van GimbalGod, ook al is de enige echte Torgeir Bergrem dan weer wel van de partij en het is altijd mooi om te zien hoe ook dit duo geniaal is op de camera.

Teksten als “I call this the ‘what she sees’ angle” komen voorbij wanneer je Torgeir een camera geeft en juist dat is droge humor welke we kunnen waarderen! Overigens komt naderhand GimbalGod wel weer gewoon terug, dus je hoeft niet in spanning te zitten wat voor kwaliteit je nu weer op je beeldscherm krijgt.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's