Video's - 18 mei 2019   20:17 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #72

Door:

Het seizoen van snowboarden zit er voor Stale Sandbech op en dus is er wat anders gestart: de zomer en daarmee ook het surfseizoen!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

We hebben al even niets meer van meneer Sandbech mogen vernemen en dus was het des te leuker dat hij weer eens met z’n kop voor de camera is komen te staan. Want hoe erg we ook hebben genoten van StaleLINES en hebben we die heel wat grijs gedraaid, na een tijdje willen we toch wel wat nieuws. Right?

Dat heeft niets met de kwaliteit van StaleLINES te maken, maar goed. You’ll get the point. Anyway, gelukkig heeft Stale Sandbech daar ook wel een neusje voor en daarom kregen we even een update uit z’n leven. Zoals gezegd gaan het snowboard even de kast in en wordt het surfboard juist onder het stof vandaan gehaald, maar niet voordat Stale even langs is gehopt bij een van z’n grootste sponsors: Oakley.

Daar wordt namelijk kerst gevierd. En nu denk je waarschijnlijk “Heh, dat ken helemaal niet, je zei net nog dat het zomerweer ging worden!” en dat klopt, maar het was toch wel degelijk kerst.

In ieder geval, als je Stale Sandbech heet.

De atleet mocht namelijk bij het bedrijf het een en ander uitzoeken voor de komende periode en daar maakte Stale Sandbech goed gebruik van! En Gimbal God waarschijnlijk ook, maar dat zien we dan weer niet voor de camera. Hoe dan ook, voordat Stale Sandbech naar Australië en/of Nieuw Zeeland afreist gaat hij eerst even surfen en daar zien we graag zo spoedig mogelijk de videos van Stale!

Ps. We weten niet zeker dat hij naar Australië en/of Nieuw Zeeland gaat, maar daar gaan we gemakshalve even vanuit. Want ja, waarom zou hij niet?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's