Video's - 23 mei 2019   17:42 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #73

Door:

Stale Sandbech zit in Texas voor heel wat golven die speciaal voor hem zijn gemaakt. Eh, wat? Yup, check ‘t in de nieuwe StaleLIFE!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Ze zijn dan nog wel niet de echte zee in geweest, maar in Texas je runs maken op een plek waar erg fijne golven worden opgewekt? Dan heb je opeens een meer dan prima trainingsfaciliteit te pakken!

Daar maakten Stale Sandbech en Gimbal God dan ook met alle plezier gebruik van en ook al heeft Gimbal God z’n kop blijkbaar ergens anders zitten dan in Texas bij de Waco Wave Pool, het avontuur is weer prima weg te kijken.

Verwacht overigens geen epische momentjes en dergelijke hoor, want dat ga je hier niet terug vinden. Dan weet je dat alvast. We zeiden trouwens “We weten niet zeker dat hij naar Australië en/of Nieuw Zeeland gaat, maar daar gaan we gemakshalve even vanuit. Want ja, waarom zou hij niet?” en die tekst die we in nummer 72 van StaleLIFE hadden gedropt gaat dus nog wel even op zich laten wachten voordat het werkelijkheid wordt. Eerst gaat Stale Sandbech andere dingen doen en hopelijk gaat Gimbal God met ‘m mee. Zou toch wel zonde zijn als we langere tijd zonder ons favoriete duo moeten doen.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's