Video's - 28 mei 2019   18:48 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #74

Door:

Een blik achter de schermen werpen bij Golden Hour 2 in Folgefonna, dat doen we maar al te graag en zo heb je eigenlijk al genoeg reden om even door te klikken. Want als je dacht dat dit het enige is voor de nieuwste StaleLIFE dan heb je het mis!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Er gebeurt namelijk nog wat anders en daar starten we mee. In Noorwegen is het namelijk een nationale feestdag en dat pakt de crew met alle plezier aan om even het verstand op nul te zetten.

En lekker te feesten en dergelijke. Denken we trouwens, want we zeggen er meteen bij dat we helaas niet al teveel beelden hiervan te zien krijgen, maar uiteindelijk gaat het ook gewoon om Golden Hour 2 in Folgefonna. Na de festiviteiten in de stad pakken Stale Sandbech, Gimbal God en zo te zien Sage Kotsenburg, Sebbe de Buck en nog wat andere atleten de car richting de plek waar ze de komende twee weken zullen vertoeven.

Want dat het niet altijd golden hour is, dat is ondertussen ook wel duidelijk! Namens StaleLIFE is dit het eerste beeldmateriaal, maar via Instagram weten we al dat er wel wat mindere dagen tussen hebben gezeten. Wachten, wachten en nog meer wachten is dan ook het het enige wat je kunt doen, ook al is dat niet voor iedereen weggelegd.

Er zal aardig snel meer informatie komen uit Folgefonna, dus we houden je op de hoogte!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's