Video's - 6 juni 2019   20:39 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #75

Door:

Kunnen we Golden Hour in Folgefonna beter Golden Minute gaan noemen? Het zijn in ieder geval lastige tijden voor Stale Sandbech en de crew!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Want tja, als je iets niet kan beïnvloeden dan is het wel het weer. We hadden natuurlijk, net zoals Stale Sandbech en de crew, gehoopt op een heerlijke zonsondergang terwijl de sneeuw van perfecte kwaliteit was, maar dat bleek in de realiteit even anders te zijn.

Naja, ‘even’ is een understatement, aangezien het gewoon al een aardige tijd bewolkt is in Folgefonna. Doe daar nog eens wat regen bovenop en wat wind en je hoeft helemaal niet meer omhoog om je snowboard aan te trekken. Of überhaupt je snowboardkleding uit de kast te halen. Dat zijn natuurlijk niet bepaald fijne teksten om te horen voor de crew en dat maakt het hele verhaal dan ook minder makkelijk om ook daadwerkelijk tot een succes te brengen.

Golden Hour was vorige keer namelijk een project die al grandioos lekker uit de verf kwam waardoor er aardig wat verwacht wordt van Golden Hour 2. Het zal ons dus benieuwen wat er uiteindelijk van gaat komen. Voor nu hebben we een iets wat korte StaleLIFE en dat komt dus omdat het eh… Puur en alleen wachten is wat de klok slaat daar in Folgefonna.

Nu hopen dat het de komende dagen wel gewoon op gaat klaren en dat er uiteindelijk nog een sessie uitgebeukt kan gaan worden. Who knows, who knows!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's