Video's - 12 juni 2019   15:00 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #76

Door:

Skaten, surfen en nog meer surfen. Stale Sandbech heeft z’n twee andere hobby’s uit de kast gehaald!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

En dat maakt dat de zomer z’n eigen charme heeft, want eerlijk is eerlijk: Stale Sandbech kan beter snowboarden dan dat hij kan surfen en skateboarden. Maar hey, dat boeit natuurlijk helemaal niets en eigenlijk maakt dat alles des te mooier want nu is Sandbech bezig met nieuwe dingen!

En je weet het wat je gratis krijgt van nieuwe dingen he? Toch? Juist, die geven je weer extra energie! Dat maakt deze aflevering dan ook wel mooi om te zien. Want ook al is het niet perse een StaleLIFE waar je direct enthousiast van hoeft te worden, de achterliggende gedachte geeft ons wel weer extra energie.

Plus, het is soms ook gewoon zoals het is. Als in, het is ook goed om dit soort dingen te delen als je een webserie host. Hopelijk denk jij er ook zo over, anders is het wel een beetje zonde van je tijd voor deze aflevering van Stale Sandbech uit Noorwegen. Naja, zie het maar zo: als je ‘m vindt tegenvallen weet je in ieder geval weer waar Stale Sandbech druk mee is geweest.

Right? Hoe het overigens is afgelopen met Golden Hour laat nog even op zich wachten, dus dat zal de komende StaleLIFE wel langskomen. We houden onze vingers gekruist voor de dikke content. We houden je op de hoogte!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's