Video's - 22 juli 2019   17:25 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #77 & #78

Door:

Van kunst tot chillen op Costa Rica, Stale Sandbech is in de nieuwste StaleLIFE prima aan het genieten van z’n zomer!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

En met kunst bedoelen we niet dat hij met kunst bezig is in Costa Rica trouwens, want dat is niet het geval. Of nouja, we weten niet wat Stale Sandbech allemaal nog voor bijzondere hobby’s heeft wanneer de camera niet draait, maar we hebben ‘m tot op heden nog niet kunnen betrappen op acties a la Leonardo Da Vinci, Vincent van Gogh of Pablo Picasso.

Om maar even een paar dwarsstraten te noemen natuurlijk. Maar goed, kunst & Costa Rica gaan hier even niet samen, want dat gebeurt allemaal in een ander land. Hier gaat Stale Sandbech op bezoek bij creatieve vrienden en moet hij erna druk aan de slag met het verzinnen van een nieuwe look voor z’n snowboard.

Het zijn dingen waar we ook maar wat graag mee bezig zouden zijn, want eh, tja… Dat zou ook meteen betekenen dat we een pro model ergens zouden hebben. Nee maar zonder gekheid, hoe vet is het als je je eigen board mocht ontwerpen? Dat ze zeiden: Luister, we hebben een rammer nodig en jij bent degene die het gaat regelen. Go!

Ja, dat lijkt ons wel wat. Dan even fast forward naar Costa Rica is Stale Sandbech met vrienden aan het chillen op een boot en wordt er goed gebruik gemaakt van de surfboards. Geef ze eens ongelijk, oh! En om nog even een update te geven met betrekking tot Golden Hour 2: daar is nog niets van bekend.

#77:

#78:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's