Video's - 28 augustus 2019   15:17 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #79 & #80

Door:

“Welcome to the upside down world!” Aldus Stale Sandbech in z’n nieuwe aflevering van StaleLIFE. Stale is namelijk in Nieuw Zeeland en dus is het de hoogste tijd voor snowboardactie!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Can we get a finally? Want echt, we vinden al dat gesurf en de stranden en het lekkere weer heerlijk hoor, maar wanneer Stale Sandbech z’n snowboard weer onderbindt omdat het tijd is voor actie dan merken we toch aan onszelf dat we er wel erg naar uitgekeken hebben. En natuurlijk is het ook in de StaleLIFE’s lekker weer, maar goed: dan heb je dus de sneeuw die er ook nog eens bij zit!

Uiteraard wordt het in de middag allemaal ingeruild voor een skateboardsessie waardoor de nieuwste StaleLIFE’s jammer genoeg allemaal weer veel te snel voorbij zijn. Maar goed, hij zit eindelijk weer in de sneeuw en dus hoor je ons niet klagen.

Behalve dat we hopen dat het gewoon snel een vervolg krijg. Voor jou is het overigens wel fijn om te weten dat er dalijk twee StaleLIFE afleveringen klaar staan om bekeken te worden. Dus je heb ruim een kwartier aan beeldmateriaal. Hoe lekker is dat? Oh, en wist je trouwens dat Stale Sandbech in z’n vrije tijd ook nog eens mental coach is?

Dat en nog veel meer ga je hieronder zien dus snel even klikken waardoor je onder andere Stale Sandbech, Torgeir Bergrem, Ryo Aizawa, Isak Ulstein en Markus Olimstad op je beeldscherm gaat zien.

#79:

#80:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Waarom we hier niet eerder op waren gekomen weten we niet, maar we bekijken het even van de andere kant: we zijn enorm blij dat we ‘m nu gevonden hebben. Want diepe poederbochten draaien terwijl de zon erop staat te shinen? Of een parksessie van formaat? We hebben het over het project van Werni Stock genaamd Local Surroundings en hij heeft er een prachtige film van gemaakt! Lees Meer…

Meer Video's