Video's - 3 november 2017   15:36 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #8 & #9

Door:

Yep, we hebben dit keer niet één, maar wel twee afleveringen van StaleLIFE voor je klaar staan. Why, you ask? Nou eh… Omdat Stale Sandbech het wel een prima idee leek om twee afleveringen binnen afzienbare tijd online te gooien? Dit klinkt heel random, maar dat is het achteraf gezien niet. Kijken moet je ze dus zeker!

Eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Stale, vriend, wat doe je nu?! Elke week een vlog zei je, niet meerdere in een week! Ach, nu klinken we alsof we er niet op zitten te wachten en dat is uiteraard niet waar én Stale Sandbech blijkt dus ook nog een idee achter z’n twee vlogs te hebben zitten ook!

In de eerste gaan we eerst even langs z’n huis in Oslo, waar hij samen met een aantal jongens woont en vanaf dat moment gaan we terug naar de mooie momenten die hij in de zomer heeft beleefd. In Oslo wel te verstaan dan he, waar ze bijvoorbeeld genoeg gefeest hebben én ook nog eens om een naakte zonaanbidder moesten skateboarden omdat hij in het skatepark lag. Ja, je maakt het blijkbaar mee in Oslo.

Dan snel door met de tweede aflevering van dit tweeluik waar juist de sneeuw wordt opgezocht en waar Stale Sandbech samen met andere snowboarders zoals bijvoorbeeld Alek Oestreng, Torgeir Bergrem en Mons Røisland even het lokale park van Geilo uit z’n voegen stunt. Uiteindelijk is het dus een zomer en een winter edit geworden en speelt dit alles zich af in de periode rondom halloween. En tja, dan moet Stale Sandbech natuurlijk ook wel verkleed! Dit alles en meer in de onderstaande vlog, voor nu zitten we met smart te wachten op de volgende. Dus, Stale Sandbech, laat maar komen hoor kerel!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's