Video's - 5 september 2019   16:23 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #81

Door:

“It feels as ‘one of those days’, like with bad weather and no expectations. But sometimes those are the best days!” aldus Stale Sandbech over de nieuwste StaleLIFE vanuit Nieuw Zeeland!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Het is werkelijk waar heerlijk te noemen dat Stale Sandbech in Nieuw Zeeland zit, want dat zorgt er in ieder geval voor dat we eens in de zoveel tijd met onze kop richting de sneeuw kunnen. Nu was er bij X Games in Oslo ook wel sneeuw te vinden, maar dat is toch anders.

En face it, het is geen Nieuw Zeeland. En true, wellicht komt het ook wel omdat we er nog nooit zijn geweest, en daardoor enorm hoog op onze bucketlist staat en dus lekker romantiseren, maar dat moet toch gewoon een groot feest zijn daar? Sneeuw op de toppen, lekker weer in de dorpen beneden. Iedereen in een lekkere vibe want het is winter.

We zouden het wel weten, maar dat moment laat dus nog even op zich wachten. Tot die tijd doen we het wel met Stale Sandbech en hij doet z’n StaleLIFE momentjes wel weer eer aan. Vraag is wel wanneer Gimbal God eens terugkomt, maar dat zal wel zo spoedig mogelijk zijn.

Oh, en als je je afvraagt of je telefoon, koptelefoon, geluid uit je computer of laptop naar de knoppen is omdat alles kraakt wat los en vast zit dan hoef je je bij deze geen zorgen te maken. Dat ligt niet aan jou.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's