Video's - 11 september 2019   17:18 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #82

Door:

Alweer een StaleLIFE? Yes! En wel voor een volle vijftien minuten dus buckle up and let’s go! 

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

En als je denkt ‘huh, dit is een beetje anders dan anders’ dan kan dat helemaal kloppen want barbaren vonden het nodig om de gear van Cole mee te nemen en niet meer terug te brengen. Buiten het feit dat dat natuurlijk gewoon enorm zuur is voor Cole, is Stale Sandbech daar ook meteen de dupe van aangezien alles met diezelfde gear gefilmd werd.

Maar goed, gelukkig hadden ze nog wel de Leica en daar wordt nu dus alles mee vastgelegd. Gimbal God laat het nog even afwachten aangezien hij last van z’n knie heeft. We weten niet wat daar is gebeurd maar dat is het uiteindelijke resultaat.

Met Cole nu dus achter de camera en Torgeir uiteraard ook op z’n snowboard waardoor er genoeg te filmen viel daar in Nieuw Zeeland. Wel mogen ze wat doen aan de manier van filmen, want in de eerste periode van de aflevering want meer dan te vaak (ja, idd. Meer dan te vaak) is de helft buiten beeld of is er iets mee waardoor het soms wat storend is. Maar goed, vanwege de situatie is dat eigenlijk mierenneuken en nemen we aan dat dat de volgende keer al een stuk minder is, want dan is de gear terug. Eh. Hopelijk voor hen en ons en jullie en… Naja, iedereen is er uiteindelijk bij gebaat als de normale gear weer aanwezig is.

Verder ga je contest runs en runs met vrienden en lui op de berg tegenkomen als je hieronder op play klikt dus snel maar even doen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's