Video's - 8 november 2019   17:53 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #86

Door:

We wisten niet dat hij ‘m kwijt was, maar we zijn blij dat Stale Sandbech de beelden heeft opgevist van z’n week in Tahoe!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Kijk, het is niet de kwaliteit van filmen die je gewend bent van StaleLIFE, maar dat doet ons eerlijk gezegd bar weinig voor deze keer. Het avontuur er omheen is gewoon erg nice te noemen en dan neem je de rest gewoon voor lief.

Over het avontuur kunnen we kort zijn: Stale Sandbech en Gimbal God zijn dus in Tahoe en alles speelt zich af in de periode rondom Burton US Open. De week erna besloot het tweetal om het een en ander te gaan filmen in de ongerepte poedersneeuw. Dat is uiteraard tekst waar je iedereen vrolijk mee krijgt en zo geschiedde. Sterker nog; daar kwamen dus deze beelden om de hoek kijken!

Het is overigens niet alleen maar gas geven en bochten draaien terwijl de camera draait. Stale Sandbech werkt zichzelf namelijk ook nog eens in het zweet. “This is a building day. Sometimes, you need building days… To then have jumping days… The day after.” En zo is het maar net.

Dit is dan ook precies wat je gaat zien als je hieronder op play klikt. Dat, en een Stale Sandbech die z’n sneeuwscooter in een kerstboom parkeert.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's