Video's - 5 december 2019   13:04 Stale Sandbech & friends op avontuur in StaleLIFE #87

Door:

Van Tahoe tot Stubai, Stale Sandbech heeft de smaak te pakken en goed nieuws voor ons allemaal: GIMBAL GOD IS BACK IN BUSINESS!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

En daarmee bedoelen we dat hij weer op locatie mee is met Stale Sandbech én dat er dus weer gefilmd en gedaan wordt op een manier die enkel dit duo voor elkaar weet te boksen. Overigens is Torgeir Bergrem er ook nog eens bij, dus we kunnen stellen dat de crew weer on fire was in Stubai.

Dat gezegd hebbende willen we nog even iets kwijt en dat is het volgende: dit zijn de StaleLIFE afleveringen waar je vrolijk van wordt. De hele mix van geouwehoer en het (grotendeels) grandioos lekker rijden maakt dat de kwartier durende aflevering weer zo voorbij is en dat terwijl ze maar vier dagen in Stubai zijn geweest voor Prime Park Sessions.

De vorige keer hadden ze natuurlijk problemen met het weer en dat valt nu gelukkig mee en daardoor kunnen ze doen wat Stale Sandbech en Gimbal God voor ogen hadden. Of, in ieder geval een gedeelte daarvan. Want we zeiden niet voor niets dat het (grotendeels) grandioos lekker rijden was voor de crew. Een gedeelte was namelijk on fire in Stubai, want waar het bij Torgeir Bergrem toch wel aardig vlekkeloos verliep… Daar had Stale Sandbech op de laatste dag problemen met alles wat los en vast zat.

Tja, dat heb je wel eens. Overigens hebben ze geen tijd om die feeling recht te trekken want voor StaleLIFE is het tijd om naar de Rome Snowboards Sales Meeting te gaan.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's