Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Stale Sandbech
Stale Sandbech & friends zijn in Australië met StaleLIFE! #2

Gepost op

Gaat Stale Sandbech echt op jacht naar kangoeroes? Ja en nee, want “Voor ons zijn kangoeroes zo uniek en speciaal, het is net zoals een dinosaurus! Want eh, je hebt er gewoon nog nooit eentje gezien,” aldus Stale. Maar een geweer gaan we niet zien hoor kids, don’t worry! Snowboard actie en mooie auto verhalen, dat komt voorbij en jij moet ‘m ook zeker even bekijken. Of zoals Stale Sandbech het zelf zegt: “okay kids, you guys ready for a fun day with uncle stale?”

Wil je eerst de vorige aflevering zien van Stale Sandbech die in Australië op avontuur is met zijn vrienden? Klik dan even hierrrr, want daar staat het begin op je te wachten. Enjoy!

Want let’s face it, StaleLIFE is gewoon geniaal! Hoe dat komt dat we ‘m geniaal vinden? Nouja, onder andere door de tekst en uitleg die we telkens krijgen van Stale Sandbech, maar ook gewoon de manier van doen van Stale maakt dat we ‘m een held vinden.

Het zijn van die kleine dingen die het kijken naar zo’n vlog leuk maakt. De autoritten, de verhalen en dan komt het hele snowboarden van Stale Sandbech en z’n vrienden er nog eens bij natuurlijk. Want daarmee zit het helemaal wel goed!

Jammer genoeg voor de crew was het de eerste paar dagen (eh, weken?) wat minder wat betreft het weer, maar naderhand bleek toch de zon door te komen en kon er volle bak geknald worden in het funpark! Maar, niet voordat er eerst even wat aandacht besteed wordt aan de fans natuurlijk. Anyway, we kunnen nog wel even doorgaan over deze nieuwe aflevering van StaleLIFE en waarom we er van hebben genoten, maar jij moet ‘m ook gewoon bekijken!

 

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer