Video's - 27 februari 2019   19:56 Stale Sandbech neemt je mee langs de course van Burton US OPEN

Door:

Burton US OPEN 2019 is nu lekker aan de gang en uiteraard is Stale Sandbech ook aanwezig!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Nu is het niet zo dat je de course nog niet hebt gezien, maar het is altijd wel even fijn wanneer Stale Sandbech z’n licht er over laat schijnen. Want tja, als iemand het kan… Dan zijn Gimbal God en Stale Sandbech wel het duo om er iets van te maken.

Sure, door de livestream van vandaag en de komende dagen kan je ook wel alles eens van dichtbij bekijken, maar het is én een nieuwe StaleLIFE en Stale doet het op een relaxte, chille manier waardoor we ‘m graag nog eens bekijken.

Dusja, als je je afvraagt waarom deze nog online gezet wordt dan weet je in ieder geval de reden. Anyway, we gaan dus gezellig met z’n allen richting Vail voor de Burton US OPEN 2019 en daar schijnt het een mooie dag te zijn met veel zon en snowboarden!

In ieder geval, dat vindt Stale Sandbech en we starten met de trainingsdagen van het grote snowboard evenement. Klik dus maar even snel door en je weet wat de eerste bevindingen van de Noorse snowboarder zijn én je weet meteen hoe het weer er is. Niet dat je het onthoudt, want zo interessant is het nou ook weer niet, maar je weet het nooit. Wie weet ben jij wel erg geïnteresseerd in de huidige situatie in Vail en hebben we je nu geholpen? Wat? Niet? Oh… Nou in dat geval eh…

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's