Video's - 13 januari 2020   12:11 Stale Sandbech neemt je mee langs een dag in Absolut Park

Door:

Eigenlijk was hij helemaal niet van plan om te gaan filmen, maar Stale Sandbech weet er toch wat moois van te maken in Absolut Park!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

En daarmee regelt de baas uit Noorwegen gewoon weer uit het niets dat er een lekkere StaleLIFE op je staat te wachten. Het enige is dat we het dit keer zonder Gimbal God moeten doen, maar zoals we al zeiden: Stale Sandbech was in eerste instantie helemaal niet van plan om hier een StaleLIFE van te maken.

Poh, deze edit is ook wel erg lekker hoor. Potverdomme. De grote broer van Stale Sandbech, genaamd Frode Sandbech zit dit keer achter de camera en ook al is het edit werk waarschijnlijk van Gimbal God, het maakt ons echt geen ster uit.

Nee, maar echt. Als de beelden maar grandioos in elkaar overlopen en YouTube ons opeens vertelt dat de video is afgelopen terwijl we denken ‘maar f*ck, we zijn toch pas halverwege?!’ dan zit het allemaal wel prima.

En dat blijkt dus allemaal het geval te zijn. Te starten met die kleine tweak in het begin van de edit. Dat is gewoon om vrolijk van te worden.

Oh, en Stale Sandbech dropt ook even vrolijk de tekst dat hij in maart van dit jaar een enorm leip project gaat droppen, dus dat is wel iets om naar uit te kijken. Maar serieus naar uit te kijken. Tot die tijd zijn we nog in Absolut Park, Flachauwinkl, dus we houden het nog even in Oostenrijk.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's