Video's - 24 januari 2019   13:21 Stale Sandbech neemt je mee langs de course van X Games Aspen 2019

Door:

Ook al had het niet veel gescheeld of we moesten X Games Aspen 2019, en daarmee StaleLIFE, dit keer zonder Gimbal God doen!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

En nee dat is geen grap trouwens. Gimbal God heeft namelijk z’n paspoort ergens in LAAX laten liggen waar hij ‘m niet meer terug kan vinden en dat zorgt natuurlijk voor wat uitdagingen. Zeker wanneer je in Zwitserland zit en naar Amerika zou willen! Dat was dus eh, het geval bij Gimbal God en dus moest er het een en ander gefixt worden voordat hij daadwerkelijk met z’n vlucht mee kon.

Amerika is namelijk niet de meest makkelijke wat dat betreft en ook Zwitserland staat nou niet bepaald bekend om z’n meelevende vermogen. Anyway, het is Gimbal God dus wel gelukt en zo kon Stale Sandbech gewoon door met StaleLIFE! Handig voor hem, handig voor ons, want we zouden deze dagen tijdens X Games Aspen 2019 zeker niet willen missen. Je mist namelijk al heel wat wanneer je niet de volle mep betaalt voor de livestream, dus als Stale Sandbech dan ook nog eens wegvalt met StaleLIFE… Wat houden we dan nog over om aan je te laten zien?!

Ja, bar weinig inderdaad. Maar hey! We maken ons druk om shit die niet aan de orde van de dag is, want Gimbal God is er gewoon! En om het helemaal mooi te maken hebben ze meteen maar even de eerste dag van X Games Aspen 2019 in de edit geknald. Wel zo lekker, stay tuned for more!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's