Video's - 28 maart 2019   18:59 Stale Sandbech showt eerste beelden van z’n nieuwe project ‘LINES’

Door:

OOOOOOOOH MYYYYYY GAAAWWWWDDD!!!!

Okay, het is ondertussen al wel een aantal minuten geleden voordat we zijn begonnen met het schrijven van dit artikel, maar we geven het eerlijk toe: het is nogal lastig typen als je niet normaal op je stoel kunt zitten.

Nee, het niet zo dat we er vanaf zijn gegleden, maar het is wel zo dat we zo enorm enthousiast zijn dat we lopen te stuiteren als een… Eh, stuiterbal? Ja, een stuiterbal is wellicht de juiste beschrijving. Okay, door naar dat project van Stale Sandbech en dit is waarom we zoveel energie hier van krijgen: StaleLIFE zit namelijk op een niveau waar menig atleet z’n moeder voor zou verkopen, dus wanneer Stale Sandbech opeens met teksten komt dat hij ergens best wel stiekem bezig is geweest met een project van formaat… Dan gaan alle oren open, worden onze ogen groot en zijn we helemaal gefocust.

Maar dan bedoelen we ook echt 200% focus he. En weet dat we een soort van aandoening hebben waardoor we sneller van onderwerp switchen dan dat we een verhaal afmaken dus dat vergt nogal wat. Ergens in mei 2018 berichtte hij al terloops dat ze wel bezig waren met iets, maar veel meer kregen we er niet van te zien.

Uiteindelijk bleek dat ze al twee jaar (!) bezig zijn met ‘lines’, want zo heet het project en we kunnen werkelijk waar niet wachten. En ook al is hieronder een preview en zie je uiteraard meer niet dan wel, wij zijn fan. Want Stale, Spenny, secret project én twee jaar bezig? Dat schept verwachtingen dude!

Acht april 2019 komt het hele feest online en wij hebben ‘m in ieder geval al volle bak omcirkeld in onze agenda. Als dat kon, want we hebben enkel een digitale agenda. Maar you’ll get the point.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's