Video's - 8 april 2019   18:34 Stale Sandbech stuurt je over de wereld in te brute ‘Lines’

Door:

Iemand interesse in een masterclass overgangen fixen? Gimbal God en Stale Sandbech doen het namelijk even voor in deze brute edit genaamd Lines!

Hier hebben we lang op moeten wachten zeg, en wat is het resultaat toch gruwelijk dik geworden. Niet alleen de tricks van Stale Sandbech zijn heerlijk om naar te kijken, Gimbal God heeft zichzelf ook weten te overtreffen. Want hoe vet de StaleLIFE afleveringen ook altijd zijn: dit is next level.

Het is echt naadloos hoe de overgangen zijn. Gewoon niet gezond. Nee maar echt, we zitten te zoeken naar tekst om je maar te vertellen hoe deze edit is en dat lukt ons voor geen meter. Schamen doen we ons zeker niet aangezien het gewoon knetter dik is wat hieronder op je staat te wachten. Neem bijvoorbeeld de slowmotion shots, die zijn on point als een baas en dan vooral die ene op 2 minuut 30. Die is gewoon echt bruut, bruut, bruuuuuut!

Oh, wait, we bedoelen natuurlijk die eerste paar secondes van de edit al. Of wait… Naja, zoals je merkt zijn het vooral losse flodders wat we aan het schreeuwen zijn maar dat komt ook gewoon omdat deze edit er eentje is die je moet hebben gezien.

In minder dan drie en een halve minuut ga je namelijk van Zwitserland naar Nieuw Zeeland om vanaf daar naar Noorwegen, Oostenrijk en weten wij veel waar nog meer heen te gaan. Om ondertussen nog even terug te gaan naar Noorwegen, Nieuw Zeeland en… Naja, je snapt het verhaal.

Maar maat, hier zit werk in, nondeju! Genieten doen we zeker dus slinger ‘m snel aan, dan doen wij dat ook.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's