Video's - 18 maart 2017   10:12 Stale Sandbech & Torgeir Bergrem scoren poeder in Absolut Park

Door:

Het scoren van poeder in een park is meestal niet echt iets waarvan je zegt ‘yippiekaayee, daar zit ik op te wachten’, want eh, ja… Iets met snelheid en alles breken wat in je lichaam zit omdat je ‘t niet haalt? Ja, dat zou je dus denken wanneer je naar bovenstaande tekst in het onderwerp kijkt, maar Stale Sandbech en Torgeir Bergrem hebben er toch wel iets moois van weten te maken!

Creatief omspringen met de mogelijkheden noemen ze het ook wel eens, ook al zullen we je meteen verklappen dat ze geen schans gaan pakken. In ieder geval, niet eentje waar je ze normaal gesproken overheen ziet vliegen en ook niet eentje waar Absolut Park zo zijn best voor doet om ‘m goed te houden.

Sandbech en Bergrem kwamen namelijk in een aardige dump terecht toen ze Oostenrijk aandeden en tja, wat is er beter dan verse sneeuw? Inderdaad! Daarom maakten ze dan ook maar gebruik van de zijkant van het park, of zoals ze het zelf zeggen “scoring leftover goods all over the park”. Het resultaat is in ieder geval leuk om naar te kijken en zeker die shots vanaf 55 seconden zijn erg gaaf!

De muziek die eronder zit maakt het af want het is geen serieus beeldmateriaal wat je voorbij ziet komen wanneer je op play klikt, gewoon gas geven door wat ongerepte sneeuw terwijl je een park ernaast hebt liggen. Dat is hetgeen wat Stale Sandbech en Torgeir Bergrem hebben gedaan, wat ze erg goed hebben gedaan eigenlijk, en dat is waar we op deze zaterdagmorgen op zaten te wachten. Bekijk ‘m dus snel!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's