Video's - 1 januari 2017   9:41 Start je jaar goed met deze harde crashes uit Good Company

Door:

Welkom in het nieuwe jaar! De kans bestaat dat je vannacht dermate tot het gaatje bent gegaan dat je deze acties uit Tom Wallisch’ Good Company zelf ook misschien wel hebt gedaan. Alleen dan wel zonder ski’s en sneeuw natuurlijk. Hoe dan ook, leedvermaak is je beste vriend tijdens een kater en die staat voor je klaar!

Uiteraard is deze crash edit van Tom Wallisch en zijn matties ook erg fijn leedvermaak wanneer je gewoon zonder al teveel problemen uit je nest bent gekomen hè, laten we dat even voorop stellen. Leedvermaak is alleen iets dat, zeker in zware tijden zoals 1 januari na zo’n enorme knalfuif als vannacht, in tijden van nood erg fijn is voor je gesteldheid want dan blijkt opeens dat het niet bij iedereen allemaal van een leien dakje gaat!

Of is gegaan, zoals bij Tom Wallisch tijdens Good Company. Het enige bij deze crash edit is wel dat we slecht nieuws hebben wanneer je dacht dat Tom Wallisch een robot was die nooit op z’n bek ging want eh, dat gaat hij wel degelijk… Maar goed, Mr. Wallisch blijft gewoon een held en het wordt overigens nog mooier want deze crash edit is er niet zomaar eentje, het blijkt een onderdeel te zijn van Good Company’s webserie!

Keywords heet de webserie en bij deze is dat, je raadt het nooit, CRASH! In de aankomende edits gaan dus verschillende shots voorbij komen die allemaal wat met elkaar gemeen hebben en de gedachte er achter is eigenlijk best wel nice. “Raw and authentic media. Keywords isn’t about being a superhero skier, it’s about showcasing an authentic look into the moments that didn’t make the cut and reliving the ones that did.”

Sweet, al zeggen we het zelf. En nee, dat is geen keyword voor de aankomende edit Tom Wallisch! Check ‘m snel en daarna moet je wel uit je nest komen he! Want wat was het ook alweer? Een nieuw jaar met nieuwe kansen en voornemens?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's