Video's - 1 juli 2016   10:17 StudentenWintersport 2016 showt aftermovie van hun trip naar Risoul

Door:

De reis van StudentenWintersport naar Risoul is al even voorbij en de winnaars van de Nederlandse Studenten Kampioenschappen zijn bekend, het enige wachten was nog op de beruchte aftermovie. Die heeft ondertussen ook het licht mogen zien en uiteraard hebben wij ‘m voor je klaargezet zodat je alleen nog maar even hoeft te klikken en gluren. Snel doen dus!

Voor wie nog niet echt bekend is met StuWi zullen we je even snel bijpraten, want wat we de vorige keer ook al schreven is dat “de achterliggende gedachte StuWi is dat studenten uit het gehele land bij elkaar wilt brengen in één reis richting de sneeuw. Een trip waarin uiteraard drank en feesten aardig aanwezig zijn, maar ook de wedstrijden mogen niet ontbreken in het arsenaal van de activiteiten,” waardoor je een mooie mix hebt tussen alle gezelligheid en iets serieus!

Die mix hebben ze zo te zien erg goed weten te vinden daar in Risoul! Van NSK Slalom, Slopestyle en Speedcontest die op de planning stonden tot de mooiste thema feesten die hun stempel de volgende morgen zeker op de katers drukte, het zou weer een week worden waar menig wintersportende student met heimwee naar terug gaat kijken wanneer hij of zij deze video bekijkt.

En voor wanneer je nog niet met StudentenWintersport bent mee geweest, maar na deze aftermovie eigenlijk tot de conclusie bent gekomen dat je het niet had mogen missen hebben we goed nieuws voor je. Volgend jaar gaan ze namelijk gewoon weer! Ja, het is echt waar, StuWi is al jaar en dag bezig om studenten sneeuw te laten happen én een onvergetelijke week te bieden voor een schappelijke prijs dus volgend jaar kan jij ook mee!

Voor meer informatie verwijzen we je graag even naar de website van StudentenWintersport, maar we gokken dat ze nog niets bekend hebben gemaakt over de reis van 2017. Ergens niet zo vreemd als je weet dat ze nu opzoek zijn naar een nieuw bestuur, maar dat terzijde. Als er nieuws is hoor je het! PS. Wanneer er sappige verhalen zijn van deze week en/of je wilt je blogtalent de vrije loop laten dan kan je ons altijd even contacten via Facebook, Twitter of via info@snowchamps.nl want dan gaan wij er mee aan de slag!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's