Video's - 2 maart 2020   12:50 Tanner Hall duikt het Sunset Park Peretol by Henrik Harlaut in tijdens Freeride World Tour down days

Door:

Waar we menig atleet zien stretchen, aan yoga zien doen of juist gas zien geven op het ijs van Ordino-Arcalis, daar pakt Tanner Hall het old school aan. Hij ging namelijk op bezoek bij het Sunset Park Peretol by Henrik Harlaut in Andorra en klikte daar in z’n freestyle ski’s! Update: De Freeride World Tour is bevestigd!

The man, the myth, the legend is uiteraard voor de Freeride World Tour in Ordino-Arcalis en ook hij heeft te maken met de minder goede condities die daar op dit moment zijn. Nu is het niet een onbekend verhaal dat het wachten op groen licht van de organisatie nog wel eens een taaie kluif kan zijn want tja, na een tijdje ben je ook wel klaar met al die kaartspelletjes. Dusja, wat doe je dan?

Nee, nee, niet janken, dat is nergens voor nodig. Je zoekt dan juist naar andere activiteiten die je kunt doen. Je doet uiteindelijk toch waar je vrolijk van wordt en in het geval van Tanner Hall betekent dat dus dat hij graag het funpark induikt. En tja, eerlijk is eerlijk: het maakt eigenlijk geen ster uit dat je het park ingaat, in plaats van de bergen. Het uiteindelijke resultaat telt, right?

Het is niet hoe je je voorbereidt, als je je maar voorbereidt.

En voorbereiden doet Tanner Hall wel hoor! De dedication die de Amerikaanse freestyle freerider showt is wel on point en dan hebben we het niet alleen over de momenten dat hij elke dag op de hometrainer zit. Maar goed, buiten dat is Tanner Hall ook wel gewoon een grandioze skiër en dit van hieronder is dus een uitlaatklep voor ‘m. Oh, en newsflash: we hebben zojuist te horen gekregen dat de Freeride World Tour morgen om 8.15 weer een poging gaat wagen. We hebben de livestream dan voor je klaar staan dus stay tuned!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's