Video's - 1 september 2017   18:00 Tanner Hall showt brute teaser van nieuwe film ‘Triumph’

Door:

Can we get a hell yeah!? Het is dat we hier geen vlag hebben, maar anders hadden we ‘m uitgehangen. Tanner Hall komt dit jaar namelijk ook gewoon nog even met een nieuwe film genaamd ‘TRIUMPH‘ en na het zien van de beelden is wachten zo goed als onmogelijk want dayyummm, wat zijn we fan. Beelden en info na de klik!

Wanneer Tanner Hall over z’n seizoen praat met teksten als “one of the best of my career” dan weet je dat de shit aan is. En al helemaal wanneer je weet dat dit seizoen gefilmd is én op film online gaat komen! Kan het allemaal nog mooier dan dat?!

Yep, want hij komt gratisch en voor niets het wereld wijde web opgestormd. Wat is die Tanner Hall toch een baas he, dat ze nog geen standbeeld van ‘m hebben is nog altijd iets wat we niet begrijpen. Maar goed, even richting Triumph kijkend wordt hij hier vergezeld door een aantal andere atleten die uiteraard ook meer dan prima kunnen skiën. Daarnaast gaan er enorme runs verreden worden in de backcountry, maar ook de urban part wordt in de schijnwerpers gezet door Tanner Hall himself.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar het belangrijkste is dat hij terug naar zijn roots gaat en mede daarom zijn we echt ziekelijk benieuwd wat er dalijk op ons pad gaat komen. Pat Goodnough en John Spriggs zien we overigens ook voorbij komen in deze teaser die online is gezet, dus daar gaan we uiteraard ook nog het een en ander van zien. Voorderest is het gissen en hopen op meer beelden!

 

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's