Freeride. Video's - 24 november 2021   21:55 Tatum Monod neemt ons mee door diepe poedersneeuw voor Passage

Door:

Tatum Monod neemt ons mee behind the scenes en daar zeggen we geen nee tegen. En al helemaal niet als het ziek diepe sneeuw betreft inclusief sneeuwscooters! 

Want er is een hoop genoeg werk wat we niet zien als we naar een film kijken. We wilden eigenlijk meteen grote stappen zetten richting haar nieuwe film, Passage, die op het witte doek terecht is gekomen, maar dat gaan we dus nu even niet meteen doen. Of beter gezegd: dat kunnen we niet doen, want de film is nog niet helemaal open en bloot voor iedereen openbaar om naar te kijken.

Oke, dat kunnen we wel een beetje doen, maar niet helemaal. Naja, we leggen het nog wel eens uit. Daar blijft het gelukkig bij, aangezien er wel degelijk beelden zijn van deze Award winning film. En tja, als we die kans hebben dan pakken we ‘m ook gewoon om het aan je te laten zien. En spoileralert: het zijn alsnog gewoon leipe beelden die Tatum Monod aan ons laat zien. Want als je je edit zo goed als start met een shot van een garagedeur die open gaat…

…Dan weet je dat het goed gaat komen met de beelden. Waarom, geen idee. Maar het is gewoon zo. Zeker als je dan ook nog eens na een paar centimeter twee maal sneeuwscooter ziet staan.

Iets met een jongensdroom en nat, verder willen we er niets over kwijt hoe we over die situatie denken. Oké, genoeg over ons en terug naar de video, waar we behind the scenes gaan met Tatum Monod die in een aantal minuten vertelt wat haar nieuwe project Passage inhoudt, hoelang ze er al mee bezig is en gewoon… Kletspraat.

Om daarna natuurlijk die lekkere sneeuwscooters aan te jenken en dikke lijnen te rijden. Want dat kan Tatum!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride