Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

GB Park And Pipe
Team Great Britain’s Olympische Missie: #ProjectPY2018 Ep. 42

Gepost op

Daar zijn ze weer hoor! Het team GB Park & Pipe heeft even een periode gehad waarin ze niet zoveel (lees: niets) naar buiten brachten met ProjectPY2018, maar nu hebben ze weer een nieuwe aflevering op internet gegooid. Hierin staan uiteraard de 100 dagen tot de Olympische Spelen centraal en dit alles in combinatie met de atleten. Maar er is nog meer!

Wil je eerst de vorige afleveringen van GB Park & Pipe’s #ProjectPY2018 bekijken? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Heb je ze gemist? Wij in ieder geval wel en we zijn blij dat GB Park & Pipe weer terug is met een nieuwe aflevering. Of eigenlijk moeten we ‘met een nieuw seizoen’ zeggen, aangezien het hele feest voor hen ook weer is begonnen. Nu dachten we eigenlijk dat ze bijvoorbeeld ook in Nieuw Zeeland een aflevering zouden gaan schieten, maar dat bleek niet het geval te zijn.

Ergens was het van ons ook allemaal niet echt gegrond hoor, want er was niemand die ons van te voren had verteld dat het daadwerkelijk zou gaan gebeuren, maar goed… Er liepen toch wel aardig wat atleten uit het team van GB Park & Pipe rond! Dusja, als je dan de middelen hebt?

Ach we weten er het fijne ook niet van en zijn nu gewoon blij dat GB Park & Pipe voorbij is gekomen. Met dus zoals gezegd minder dan honderd dagen tot de start van de Olympische Spelen in PyeongChang heeft GB Park & Pipe een overzicht gemaakt van de atleten die een gooi gaan doen, of al gedaan hebben om in Zuid-Korea bezig te gaan. Zo zien we dus James Woods, Katie Ormerod, Billy Morgan en nog vele anderen voorbij komen!

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer