Video's - 5 juni 2018   14:51 Team Great Britain’s Olympische Missie: #ProjectPY2018 Ep. 45

Door:

We dachten dat ze al lang en breed klaar waren met #ProjectPY2018, maar er kwam blijkbaar toch nog een aflevering uit de hoge hoed!

Wil je eerst de vorige afleveringen van GB Park & Pipe’s #ProjectPY2018 bekijken? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Nee maar echt, we dachten serieus dat de koek al op was voor #ProjectPY2018. Logisch ergens ook wel, want die hashtag staat in de volksmond ook wel bekend als ‘trip naar de Olympische Spelen’. Dusja, excuses van onze kant dat we niet meer zoveel ogen gericht hadden op GB Park & Pipe, want we dachten dat ze ook een beetje met vakantie waren.

Maarre… Newsflash, dat bleek dus niet het geval! GB Park & Pipe heeft ons de hele periode naar de Olympische Spelen meegenomen langs alles wat los en vast zit en nu pakken ze dus ook even door naar The Brits in Laax. Overigens kan het voor een buitenstaander zoals jou en mij een beetje overkomen als een soort promotie voor de Nationale wedstrijdenreeks, maar voor de Britten is dit natuurlijk gewoon een must.

Maar als we de Britten dit keer wel mogen geloven dan is dit echt, echt de laatste aflevering van #ProjectPY2018. GB Park & Pipe heeft daarmee een einde gemaakt aan de enorme reeks aan afleveringen die we met plezier hebben bekeken en ze sluiten af met een samenvatting van The Brits. Dit alles met de teksten van verschillende atleten en coaches, dus we raden je aan om ‘m toch nog maar even aan te slingeren. En nu is het dus afwachten of ze alsnog met een aflevering komen, of dat dit echt het einde is. We houden het vanaf nu in de gaten voor je!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's