Video's - 13 april 2017   17:45 Team Oakley doet fijne top-to-bottom run in Mammoth

Door:

Het is waarschijnlijk al bekend dat je ons voor top to bottom runs altijd wel wakker kan maken, maar deze is er wel echt eentje die je wilt zien. Team Oakley doet er namelijk nog even een schepje bovenop met deze run door Mammoth en dat komt omdat deze top to bottom run meerdere atleten in één shot heeft zitten!

Kijk eens aan, dat zijn de runs die we willen zien! Zoals gezegd zijn we al fan van top to bottom runs, maar wanneer er meerdere atleten voorbij komen zetten terwijl alles in één shot gemaakt is?!

Ja, dan zijn we fan hoor. Want één shot. Denk je eens in. Je hoeft namelijk maar één keer je GoPro aan te zetten om ‘m beneden weer te stoppen, terwijl je een paar seconden daarvoor een compleet team hebt gevolgd die door het hele park heen banjerde.

Nu weten we niet precies of dit echt met een GoPro gefilmd is, maar toch… Skiën of snowboarden moet je aardig kunnen en het filmen is natuurlijk ook niet echt voor iedereen weggelegd. Je moet toch nog maar even op precies dat goeie moment de atleet in kwestie filmen! En als je het bij de laatste atleet weet te presteren om het te verkloten…

…Dan kan je weer opnieuw beginnen! Het klinkt als we er nu zo over nadenken aan Super Mario waar je niet kon saven, maar toch een eindbaas moest verslaan. Snap je?

Mmm, misschien is dat wel gewoon voor ons een teken dat we weer eens Super Mario moeten gaan spelen, maar niet voordat we Team Oakley hebben gezien. Dalijk komen namelijk bijvoorbeeld Eero Ettala, Stale Sandbech, Seb Toots en Jamie Anderson voorbij waardoor de video helemaal een must is om te zien.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's