Video's - 28 februari 2020   18:18 TeamNL bezoekt Melissa Peperkamp tijdens Youth Olympic Games 2020 in Lausanne

Door:

Na ZappSport is het nu TeamNL die eveneens in Lausanne bij Melissa Peperkamp is langsgeweest. Dat niet alleen, want ook trainer Niels Oostendorp komt aan het woord tijdens de Youth Olympic Games!

Door alle andere wedstrijden en nieuws, die voorbij kwamen, ging het de afgelopen maand een beetje naar de achtergrond, maar ondertussen is er wederom reden om Melissa Peperkamp in de spotlights te zetten met betrekking tot de Youth Olympic Games. En daar gaan we natuurlijk maar wat graag in mee, want we kunnen er lang en breed over praten, maar wát een prestatie heeft ze toch geleverd!

Twee medailles op de Youth Olympic Games in Lausanne mogen wat ons betreft meermaals uitgemeten worden in de media en nu we de kans hebben pakken we ‘m dan ook aan. ZappSport waagde zich er eerder al aan en nu is het TeamNL die met beeldmateriaal uit Lausanne komt.

In ruim vijf minuten wordt ‘de reis’ van Melissa Peperkamp goed naar voren gebracht en uiteraard komt alle energie, die de snowboardster heeft, vrij. Wat we overigens wel mooi vinden aan deze video ten opzichte van die van ZappSport, is dat trainer Niels Oostendorp hier wat meer in beeld komt. Hierdoor krijg je meteen een goed beeld wat er nou eigenlijk allemaal speelt en waardoor je extra goed met Melissa Peperkamp mee kan leven richting haar wedstrijden.

We weten uiteraard allemaal hoe het is afgelopen en alle recaps en interviews kan je achter deze blauwe tekst vinden, waardoor we ons nu gewoon focussen op de video die TeamNL in elkaar gedraaid heeft. Want wist je trouwens dat Melissa Peperkamp de vlag mocht dragen tijdens de afsluiting van de Youth Olympic Games? Niet? Nou, dan heb je bij deze extra reden om de video te bekijken, want dan zie je meteen ook hoe ze het te horen kreeg en wat haar reactie erop was.

Al met al dus leuk beeldmateriaal over Melissa Peperkamp bij haar avontuur in Lausanne tijdens de Youth Olympic Games. Kijken dus!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's