Freeride. Video's - 17 augustus 2019   13:01 Teton Gravity Research dropt eindelijk de dikke trailer van ROADLESS

Door:

Het wachten is voorbij, Teton Gravity Research heeft beelden van ROADLESS online gezet!

Ze waren natuurlijk wel de eerste die hun kop even boven het maaiveld uitstaken om te showen wat ze dit jaar zouden gaan showen, maar daar bleef het bij. Level 1, MSP Films & Faction zijn ze al voorgegaan en dat is jammer, want tja…

We wilden gewoon beelden zien!

Het was in dit geval dus vooral jammer voor ons, want geduld is gewoon een schone zaak en dat blijkt nog maar eens. Teton Gravity Research heeft namelijk met ROADLESS een fijne combinatie in handen en to be fair: dat weten zij waarschijnlijk ook en daarom gooiden ze toen enkel een minuut aan beelden online. Gewoon, om ons nog lekkerder te maken dan dat ze al deden even alvast te laten zien waar we rekening mee moesten gaan houden.

Dat laatste is zeker gelukt want vanaf die dag zaten we toch even stiekem te gluren of er niet al wat meer bekend was rondom ROADLESS van Teton Gravity Research en we kunnen nu eindelijk met opgeheven hoofd melden dat het moment eindelijk daar is!

En dus stiekem hierna ook het moment om ons moede hoofd te rusten leggen, maar daar zullen we je niet mee vervelen. Voor nu zijn het Travis Rice, Bryan Iguchi en Jeremy Jones die hun tiendaagse trip onder de loep hebben laten leggen terwijl ze zieke lijnen rijden. Oh man, wat klinkt dat toch lekker zeg, snel maar even kijken dus. Heb je hierna zin om alle trailers te zien? Dan ben je hierrrr aan het goede adres. Maar niet voordat je hieronder de nieuwste beelden van Teton Gravity Research ROADLESS hebt gezien he!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride