Video's - 28 november 2019   18:29 Teton Gravity Research laat zien wat Steamboat Springs allemaal te bieden heeft

Door:

We wisten niet dat Teton Gravity Research ook video’s van resorts deed, maar dat blijkt toch wel het geval. En eerlijk is eerlijk, ze weten er wel wat van te maken. Maar goed, als je hetzelfde als Steamboat Springs te bieden hebt…

…Dan verkoopt dat zichzelf natuurlijk ook wel een beetje. Nu weten we niet of je op de hoogte bent van het resort Steamboat Springs, maar als je met glazige ogen dit zit te lezen dan gaan we je bij deze even extra goed vertellen hoe de vork in de steel zit.

Want buiten het feit dat je er kan skiën, eten en drinken, kan je in de plaats, welke linksboven Denver ligt en ongeveer dertien duizend inwoners heeft, ook nog eens schansspringen met lichtgevende pakken, achter paarden aan skiën door de straten van je dorp terwijl er schansen op je pad liggen, diepe poedersneeuw skiën en dergelijke… Wat zou een mens nog meer in z’n leven willen?

We hebben wel een paar ideeën en waarschijnlijk is dat lichtgevend schansspringen meer een promo ding dan dat je het ook daadwerkelijk kan doen, maar dit zijn toch wel de momenten waarvoor je zo’n video kijkt.

En het mooie is dus nog, dat hele gebeuren met die paarden is echt niet zo’n gek iets daar in Steamboat Springs! De local Ray Heid kreeg namelijk al eens de vraag hoe cowboys en skiërs met elkaar omgingen, waarop de local droog reageerde met “de skiërs zijn de cowboys!” en dat vertelt eigenlijk alles over de vide in Steamboat Springs.

Al met al is het dus prima wegkijk materiaal en sure, het is een Amerikaans gebied en de video is uiteraard ook Amerikaans, maar goed… Daar kijken we wel even doorheen.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's