Video's - 25 juli 2018   17:15 Teton Gravity Research showt eerste beelden van ‘Far Out’

Door:

Ja hoor, daar is Teton Gravity Research met hun trailer! Far Out is de naam van hun nieuwste ski & snowboard film en deze is grandioos te noemen!

TJOEK TJOEK! Het kan gewoon niet anders. Teton Gravity Research rook gewoon dat de Trailertrein op gang aan het komen was en kon er dan ook niet meer omheen dan de eerste beelden van Far Out aan de wereld te laten zien.

Mmm… Nee bij nader inzien zal de tekst van hierboven naar alle waarschijnlijk totaal niet kloppen, maar het had wel leuk geweest als het wel zo was. Toch? Anyway, Ook Teton Gravity Research gaat weer volle bak met Far Out nadat Rogue Elements het vorig jaar moest doen, maar gaan ze ‘m overtreffen? En dan ook nog eens de vraag: gaat het de jaarlijkse concurrentie overtreffen en gaan ze met prijzen aan de haal?

Tja, als we dat toch eens zouden weten dan hadden we het je uiteraard verteld, maar de beelden zien er in ieder geval wel erg gaaf uit. Zoals Teton Gravity Research zelf zegt: “Join the TGR crew on one of its boldest missions ever.” en daar is niet veel aan gelogen. Het is dan ook wel een tijd geleden dat we iemand op een paard zien zitten terwijl diegene ski’s op z’n rug heeft hangen, of dat Kamchatka werd aangedaan als plek om urban tricks tot een succes te brengen.

Dat moet dus wel een gaaf verhaal (of gave verhalen) gaan worden en het wachten is helaas gestart. Aan de crew gaat het in ieder geval niet liggen. Onder andere Tim Durtschi, Angel Collinson, Clayton Vila, Jeremy Jones en Griffin Post en zo kunnen we nog wel even doorgaan gaan je van fijne beelden voorzien. Dit in combinatie met het feit dat Kai Jones erin voorkomt die nog maar 12 jaar oud is! De zoon van TGR Co-Founder Todd Jones heeft z’n minuten in de film overigens niet te danken aan het feit dat hij dus eh… Zoon is van de Co-Founder. Nee, deze jongen kan skiën als een beest!

Lang verhaal kort: van ons mag hij morgen uitkomen, maargoed… Daarvoor heet het niet voor niets een trailer. We zijn blij dat Teton Gravity Research de beelden online heeft gezet, wie kijkt er nog meer uit naar deze film?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's