Video's - 8 augustus 2017   18:38 Teton Gravity Research showt eerste beelden van ‘Rogue Elements’!

Door:

Ook Teton Gravity Research is het strijdtoneel opgekomen en wel met verse beelden van hun nieuwste creatie! Rogue Elements is de naam van de film die het allemaal moet gaan doen en we kunnen je alvast melden dat ze weer heel wat lekkers in elkaar hebben gezet!

Yes, wat heerlijk om te merken dat we weer volle bak in deze periode van het jaar zitten zeg. En met ‘deze periode’ bedoelen we natuurlijk de ‘periode waarin de grote bedrijven hun teasers en trailers online zetten’ en je merkt het, dat is nu het geval!

De vorige keer was het namelijk MSP Films die zich liet zien met ‘Drop Everything‘, waarna ook Legs of Steel volgde met ‘Same Difference‘ en nu is het dus Teton Gravity Research die een gooi gaat doen naar de prijzen met Rogue Elements. Of dat gaat lukken is uiteraard nog even de vraag, maar met de films als Paradise Waits, Tight Loose en Almost Ablaze in hun portfolio, waarmee ze ons de afgelopen paar jaar enorm hebben vermaakt, én deze beelden van de trailer…

Rogue ElementsFoto: Teton Gravity Research

…Kunnen we niet anders dan zeggen dat het raar moet lopen willen ze hier wat van maken die geen hond nog eens een keer aanzet. Om het overigens allemaal nog eens extra lekker te maken heeft Teton Gravity Research ook nog even doodleuk alle atleten bekend gemaakt voor Rogue Elements, dus zit je goed? Mooi! Dan kunnen we je bij deze vertellen dat onder andere Clayton Vila, Angel Collinson, Ian McIntosh, Jeremy Jones, Nick McNutt, Sammy Carlson en Johnny Collinson op je beeldscherm voorbij gaan komen!

Hier blijft het niet bij hoor, wees maar niet bang, want ook Cam Riley, Dane Tudor, Dash Longe, Casey Brown, Elyse Saugstad, Sammy Luebke, Griffin Post, Sam Smoothy, Thayne Rich, Tim Durtschi, Cam McCaul, Hadley Hammer en Sean Jordan krijgen ook hun moment om iedereen van z’n stoel te stunten. De crew gaat van Bolivia naar Europa en ook Wyoming staat op de lijst van locaties die ze aandoen. Dit zal overigens niet alles zijn, maar tot dusver is nu bekend.

Anyway, check snel de beelden van TGR’s nieuwste creatie die ergens in de herfst van dit jaar uit gaat komen! Meer trailers van films zien? Klik dan hierrrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's